Lees hier het laatste advies van onze experts!
schommelstoel.nl 3 out of 5 based on 38 ratings.

Over ons


Schommelstoel.nl staat voor service en kwaliteit


- 2 jaar garantie op alle producten
- 14 dagen niet goed geld terug garantie
- Achteraf betalen mogelijk
- 6 dagen in de week klantenservice
- Meer dan 10.000 tevreden klanten in Nederland en België
- Geen verzendkosten, geen verrassingen

Bureaustoel Expert klantenservice

De foto’s en video’s die u op onze website ziet zijn 1 op 1 weergaven van de producten die wij aanbieden.

Locatie en bedrijfsgegevens

Bereikbaarheidstijden webwinkel: maandag - vrijdag van 09:00 tot 21:00 / zaterdag 09:00 tot 18:00

Bedrijfsgegevens:

Schommelstoel.nl / STOQ.COM
Gyroscoopweg 144
1042 AZ Amsterdam
KVK: 57846324
BTW: NL852761971B01
IBAN: NL05ABNA0496318721

 


Vacatures

Stage Marketing & Communicatie
Stage Commercieel Medewerker
Stage Grafisch Designer
Sales & Online Marketing


Team
Weten met wie u aan het mailen of bellen bent? Persoonlijk contact en een menselijke benadering is iets wat ook wij belangrijk vinden. Vertel ons gerust over uw wensen, wij vinden er vast een passende oplossing voor.

Customer servicePatrick:

“Ik vind het belangrijk dat klanten heldere informatie krijgen over wat ze bestellen, wanneer ze het geleverd krijgen en dat we voor ze klaar staan op het moment dat er eventuele defecten zijn.

 

Samen met onze logistieke partner stem ik de levering zo goed mogelijk af met de wensen van de klant”

 


Pim:
“Een goede bereikbaarheid en vlotte afhandeling van e-mails is iets waar ik me bij vele winkels en webwinkels aan stoor.

 

Als een klant een vraag heeft wil ik hem zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.”

Lena:
“Zelf hou ik me bezig met de internationale klanten. De aanpak van vlot antwoorden en goede productinformatie geven wordt ook bij onze buurlanden bijzonder op prijs gesteld.”

Inkoop en logistiek


Jeroen:
“Je product kan nog zo goed zijn, als de verpakking en de transport niet deugt dan zullen klanten alsnog niet tevreden zijn.

 

Het blijven hameren op goede verpakkingen bij onze fabrikanten en het maken van duidelijke afspraken met onze logistieke partners zijn denk een groot onderdeel van ons succes”Design en marketingJohnny:
“Als fotograaf en designer vind ik het belangrijk dat mensen goed kunnen zien wat we te bieden hebben. Met extra close ups en video’s van onze producten als dat nodig is.


Daarnaast streef ik altijd naar een mooi en gebruiksvriendelijk ontwerp voor onze webshops.”

 

 


Linda:
“Hopelijk heeft u de website goed kunnen vinden en laat de omschrijving van de producten weinig ruimte open voor vragen.


Dat zou betekenen dat ik mijn werk goed doe.”

 

 

 


Demian:

“Zelf denk ik terug aan het de start van dit bedrijf. Na een lange dag lopen op een beurs moest ik echt even ergens ontspannen zitten.


Uiteindelijk kwamen we bij schommelstoelen terecht en ik merkte dat ik daar even helemaal aan toe was. Daar moeten we wat mee gaan doen!” 

Transport
Van een transporteur verwacht je dat hij zorgvuldig met de spullen omgaat en dat hij betreft informatie voorziening er alles aan doet om de klant zoveel van dienst te zijn. Wij maken daarom gebruik van DHL. Door heldere track en trace voorziening kunt u exact zien waar uw pakket zich bevindt. DHL is al een langere tijd een betrouwbare partner gebleken waar we zeer tevreden over zijn. Mochten er tijdens uw bestelling toch zaken opvallen die beter kunnen dan horen wij dit graag zodat we dit met onze partner kunnen bespreken.

 

Uzelf
Zonder klanten hebben wij geen werk, dat is iets wat we goed beseffen bij het maken van onze keuzes. Wij zijn continu bezig om het proces van het leveren van goede service te verbeteren. Zo zijn wij inmiddels 6 dagen in de week van 9:00 tot 18:00 bereikbaar zodat wij uw vragen kunt beantwoorden wanneer u daar behoefte aan heeft. Mocht u zelf suggesties hebben ter verbetering van onze communicatie en service dan horen wij dat graag van u. Heeft u onze service als zeer positief ervaren? Laat dan gerust een comment achter op onze Trustpilot pagina.