Lees hier het laatste advies van onze experts!
schommelstoel.nl 3 out of 5 based on 38 ratings.


Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Heeft u een vraag over een bepaald product of wilt u gewoon wat algemene informatie inwinnen? Bel dan gerust met onze klantenservice! Zij zullen u graag te woord staan om uw zorgen, twijfels of nieuwsgierigheid te beantwoorden. Wij van schommelstoel.nl hebben
kundig advies en een goede service hoog in het vaandel staan. Wij bieden u daarom de volgende
zekerheden:Ruim 10.000 tevreden klanten
schommelstoel.nl is onderdeel van STOQ.com. Een bedrijf gespecialiseerd in alles rondom webwinkels. Wij hebben ruime ervaring met het verzenden van producten, degelijk verpakking en snelle leveringen. Dit heeft inmiddels al gezorgd voor meer dan 10.000 tevreden klanten.
Achteraf betalen mogelijk
Wenst u het product eerst met eigen ogen te bekijken en dan pas te betalen? Deze mogelijkheid bieden wij u graag aan. U kunt hiervoor kiezen voor de betaaloptie "Klarna". Wanneer u aan de deur wenst te betalen kunt u kiezen voor de optie "onder rembours".
2 jaar garantie op alle producten
De kwaliteit van onze producten is uitstekend. Om dit te garanderen geven wij 2 jaar garantie op al onze producten. Vertoond uw product na verloop van tijd defecten? Neem gerust contact met ons op en wij zorgen voor vervanging.
6 dagen in de week klantenservice
Als u vragen heeft over uw product of levering kunt u 6 dagen in de week (maandag t/m zaterdag) bij ons terecht. Wij staan u zowel telefonisch als per e-mail graag te woord.
14 dagen niet goed, geld terug
Wanneer u een bestelling plaats en het product om wat voor reden dan ook niet bevalt, kunt u bij ons uw product terugzenden binnen 14 dagen na levering. Wanneer het product bij ons ontvangen is storten wij direct uw geld terug.
Binnen 24 uur reactie op e-mails
Wanneer u ons een e-mail stuurt proberen wij altijd zo vlot mogelijk te reageren. Het zal maximaal 24 uur duren voordat u van ons een reactie ontvangt.De meeste klanten voor u wilden weten:
1.Wat is de levertijd van de schommelstoelen?
2.Hoe kan ik mijn schommelstoel retourneren?
3.Dien ik een account aan te maken voordat ik bestel?
4.Kan ik ook achteraf betalen?
5.Wat zijn de verschillende order statussen?

Afscheidingslijn_1

Klantenbeoordelingen en reviews


schommelstoel_trustpilot_banner  Wij van schommelstoel.nl streven ernaar onze klanten een zo goed mogelijke ervaring met ons te laten beleven. Om u een duidelijk beeld te kunnen verschaffen over eerdere ervaringen van onze klanten hebben wij ons aangesloten bij de onafhankelijke review site ‘trustpilot’. Op deze site kunt u beoordelingen en reviews van onze klanten bekijken en zelf ook een review plaatsen om te laten blijken hoe uw ervaring met ons is. Hopelijk heeft u een goed woordje voor ons over.  
schommelstoel_trustpilot_buttonAfscheidingslijn_3


terug naar boven schommelstoel        verder winkelen schommelstoel