Lees hier het laatste advies van onze experts!
schommelstoel.nl 3 out of 5 based on 38 ratings.

Betaalmogelijkheden


Veilig en met de door u gewenste methode betalen.
In onze webshop zijn alle genoemde prijzen inclusief B.T.W. hiervoor geldt het tarief van 21%. schommelstoel.nl streeft ernaar om te voorzien in een brede keuze aan betaalmogelijkheden zodat de voor u vertrouwde betaalmogelijkheid niet ontbreekt.

schommelstoel.nl biedt u de volgende betaalgaranties:

Checkmark 1Betalen in een beveiligde webomgeving
Checkmark 2Geen misbruik van persoonlijke gegevens
Checkmark 3Achteraf betalen mogelijk
Checkmark 4Geen aanvullende transactiekosten in rekening
schommelstoel_logobalk


schommelstoel_Afscheidingslijn 1


Meer weten over de betaalmethoden?
schommelstoel_iDEAl
schommelstoel_Vooruitbetaling
achteraf betalen schommelstoel
iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Na het geven van uw goedkeuring, wordt het bedrag automatisch verwerkt en uw bestelling direct in behandeling genomen.

Waarom zou ik iDEAL kiezen?
Small checkmark 1Uw privacy volledig gewaarborgd
Small checkmark 2Geen registratie of aanmelding nodig
Small checkmark 3Betalen met iDEAL is altijd gratis.
Vooruitbetaling via de bank

Vooruitbetalen houdt in, dat u na het invoeren van uw bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van schommelstoel.nl overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit uw orderbevestiging. Nadat u uw bestelling heeft afgerond ontvangt u een e-mail met daarin de factuur. Op deze factuur staan de bankgegevens naar waar u het openstaande bedrag kan overmaken.

Onze rekening informatie is:
schommelstoel.nl
Rekeningnummer: 0496318721
IBAN : NL05ABNA0496318721
BIC : ABNANL2A

Let er wel op dat deze manier van betalen niet de snelste is. Dit komt door de overboekingstijd die het met zich meebrengt. Over het algemeen duurt het één tot drie werkdagen tot de betaling is voldaan. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen zal de verzending van de door u bestelde producten in gang worden gezet.
Achteraf betalen

Pas betalen wanneer je jouw bestelling hebt ontvangen? Dan kan je kiezen om op rekening te betalen met Achteraf Betalen. Na het ontvangen van je bestelling ontvang je de factuur per e-mail. Deze dien je binnen 14 dagen aan ons te voldoen. Door deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Je kan alleen kiezen voor Achteraf Betalen als het factuuradres van je bestelling gelijk is aan het verzendadres en als jouw bestelling niet meer dan € 2500,- bedraagt. Op basis van je gegevens wordt gekeken of jij als persoon krediet waardig genoeg bent achteraf te betalen en wordt je bestelling verwerkt.

Handig om te weten bij een Achteraf Betalen
Small checkmark 8Wij zullen de order gelijk verwerken
Small checkmark 9Er dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling betaald te worden
Small checkmark 10Achteraf betalenkost €2,50
schommelstoel_Paypal
schommelstoel_Mistercash
schommelstoel_Direct ebanking
PayPal

PayPal is een betalingssysteem, u kunt het zien als een extra bankrekening die u heeft naast uw reguliere bankrekening. Bij PayPal moet u dus ook een rekening openen, alleen krijgt u geen bankrekeningnummer maar wordt de PayPal rekening gekoppeld aan uw e-mailadres. Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé. Naast uw gegevens beschermt Paypal ook uw aankopen! Dus als u niet ontvangt wat u bestelt heeft, kunt u het aankoopbedrag terug krijgen. U kunt een directe koppeling van uw bankrekening naar uw paypal account maken om op die manier erg makkelijk online te betalen. Ook kunt u ervoor kiezen losse bedragen naar uw paypal rekening over te maken via uw bank, om op die manier betalingen te voldoen.

Waarom zou ik kiezen voor PayPal?
Small checkmark 11Gemakkelijk in gebruik
Small checkmark 12Gebruik van PayPal is gratis
Small checkmark 13Paypal beschermd uw gegevens
Small checkmark 14PayPal maakt gebruik van Aankoopbescherming.
MisterCash

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Via deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het enige wat u nodig heeft om via de webshop met Mistercash te betalen is het nummer van de kaart en de vervaldatum. Mistercash is qua gebruiksgemak gelijk aan afrekenen met een creditcard, het geld wordt bij een betaling met Mistercash echter direct van de rekening afgeschreven. Op deze manier is een betaling snel voldaan en kan de verzending van uw bestelling direct in gang worden gezet.

Waarom zou ik kiezen voor MisterCash?
Small checkmark 15Betalen met MisterCash is gratis
Small checkmark 16Het is eenvoudig, snel en veilig
Small checkmark 17Real-time betaling
Direct E-banking

Direct E-banking is een universele toegangspoort voor 46 miljoen Europese consumenten naar alle internetbanking systemen in de EU. In plaats van handmatig in te loggen op uw eigen internetbank (b.v. Fortis Onlinebanking) om handmatig een overboeking te realiseren, worden via Direct E-banking alle transactiegegevens (bedrag, bankrekeningnummer, begunstigde, omschrijving) binnen een betaling aan een webshop reeds ingevuld aan u gepresenteerd. Een Directe Overboeking is dus een iDEAL-achtige online betaling vanuit uw eigen vertrouwde internetbank omgeving, waarbij u uw land kiest, daarna uw bank kiest, vervolgens uw rekeningnummer opgeeft en daarna de betaling goedkeurdmiddels het gebruik van uw TAN Code.

Waarom zou ik kiezen voor Direct E-banking
Small checkmark 18uw privacy is volledig gewaarborgd
Small checkmark 19Snelle afhandeling van de betaling
Small checkmark 20Betalen via Direct E-banking is gratis
schommelstoel_Giropay
schommelstoel_DHL rembours
GiroPay

Voor betaling met Giropay dient u te beschikken over een Duitse rekening bij een Duits aangestelde bank. Bij deze betaalmethode kunt u tijdens het bestelproces direct veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Na het geven van uw goedkeuring, wordt het bedrag automatisch verwerkt en uw bestelling direct in behandeling genomen. Giropay is vrijwel identiek aan het Nederlandse betaalmiddel ‘iDEAL’, alleen ontwikkeld voor de Duitse consumenten.

Waarom zou ik kiezen voor GiroPay
Small checkmark 21Betalen met GiroPay is veilig
Small checkmark 22Geen registratie of aanmelding nodig
Small checkmark 23Betalen met GiroPay is altijd gratis
Small checkmark 24Persoonlijke gegevens worden beschermd door middel van veiligheidsstandaarden van de deelnemende banken.
Betalen onder rembours

Bij betalen onder rembours betaald u het openstaande bedrag aan de bezorgingsdienst bij aflevering van uw bestelde product. Let wel, dat bij betaling onder rembours aan de deur altijd gepast betaald moet worden. Bent u niet thuis? Geen probleem! De bezorgingsdienst zal de bestelling de volgende dag nogmaals aanbieden. Indien u bij de tweede afleverpoging niet thuis aanwezig bent, zal de bestelling naar het dichtstbijzijnde DHL sorteercentrum gebracht worden waar u vervolgens binnen 5 werkdagen het pakket kan ophalen en betalen.

Handig om te weten bij een betaling onder rembours
Small checkmark 25De kosten voor het betalen onder rembours zijn €9,95
Small checkmark 26Betalen onder rembours kan alleen bij bestellingen tot €1.500,-
Small checkmark 27Betalen onder rembours kan alleen in Nederland en België

Afscheidingslijn_2
schommelstoel terug naar boven        schommelstoel verder winkelen